Toukokuisia lintuja

Tehtiin serkkupoikien kanssa toukokuun 23. päivänä retki Erä-Eeron kojupaikalle Lieksaan, tarkoituksenamme ahman kuvaaminen. Ahmoja kyllä muutamia paikalla kävi, mutta niin toivottoman hämärissä, ettei niistä kunnon kuvia saanut. Ahmoja odotellessa tuli kuvattua viereisen lammen vesilintuja, laitanpa tähän kuvasarjan niistä. Joutsen on nykyään luontokuvaajien keskuudessa kovin kaluttu kuvauskohde, mutta on se silti erittäin kaunis lintu, jota ihan mielellään kuvaa, kun se kohdalle osuu. Sinisorsaan pätee pitkälti sama, tavallinenhan lintu on, mutta kaunis.

Hörppäys Pariskunta ja taustajoukot Liikettä lammella IltavalossaViherpäät Viherpäät 2 Joutsenlampi VesipommituksessaVesipommituksessa 2 Vesipommituksessa 3 Lähestyvä Sopuisa iltahetkiMatalana Kahden hämärässä Illan tummuessa VahtienYötä kohti Yötä kohti 2 Kaakana yössä Yövieras