2 vastausta artikkeliin ”Haukka, haikara ja syysmuuttoa.

  1. Ilkka Kokkonen

    Hitto, kun on hyvä tuo ensimmäinen haukkakuva, tuo kun olisi ollut Seuracup-ehdokkaissasi! On todella intensiivinen tunnelma, kun tuollainen tuijotus näyttää osuvan suoraan omiin silmiin. Yksi linnun edessä oleva ruohonkorsi on hiukan häiritsevä, mutta vain hiukan, kun se on sopivasti kallellaan muiden kaltaistensa kanssa. Keskussommittelu toimii tässä mainiosti, silmät ovat sopivassa kohdassa, tehokasta tosiaankin!
    Svedu näyttää tosiaankin siltä, että on tullut elämänkokemusta hankittua!

  2. Tero Pelkonen

    Kyllä on parasta A-luokkaa Ilkan lintukuvasarja! Kanahaukka potretti on niin miellyttävässä valossa ja skarppi tuimaa katsetta myöten. Harmaahaikarakuvakin on oikein mainio taustahaikaran kera. Sepelhanhikuvissa on hienot parvimuodostelmat ilta-auringon valossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *