VUOSIKOKOUKSESTA JA KUVANKATSELUTILAISUUDESTA:

Sunnuntaina 27.3. pidettiin vuosikokous ja kuvankatselutilaisuus Ahmon koulun viipaleessa. Osallistujia oli kaikkiaan 11, joten Suuret Kiitokset aktiivisuudesta kaikille. Kokous pidettiin Heikki Puustisen toimiessa puheenjohtajana. Uusi hallitus valittiin, jossa puheenjohtajana jatkaa Ilkka Kokkonen, sihteerinä Tero Pelkonen ja uudeksi rahastonhoitajaksi valittiin Juuso Jonninen. Kiitokset rahastonhoitajana aiemmin toimineelle Lea Pöyhöselle. Kokouksessa myös päätettiin pitää jäsenmaksut ennallaan 30€/20€.
Kokouksen jälkeen oli tarjolla kahvit hyvin maistuvine tarjoiluineen. Suurkiitokset Lea Pöyhöselle tarjoiluhankinnoista.
Kahvittelun jälkeen alkoi se odotettu ja nykyajalle harvinainen kuvankatselutilaisuus seuran laadukkaalla tykillä kankaalle heijastettuna. Ensin nähtiin Ritva Niemisen työstämä mainio kuvaesitys, jonka jälkeen jatkoi videoesityksen muodossa Janne ja valokuvien muodossa Ville, Juuso, Aino, Hannu ja Timo. Esitykset olivat monipuolisia, oivaltavia ja juuri sellaisia jotka pitää nähdä suurikokoisina kankaalle heijastettuina. Kiitokset vielä kaikille! Oli mukava nähdä, ihan livenä!

Yksi vastaus artikkeliin ”VUOSIKOKOUKSESTA JA KUVANKATSELUTILAISUUDESTA:

  1. Ilkka Kokkonen

    Oi jospa oisin saanut olla mukana…
    Perjantaina alkoivat oireet, pelkkää yskää vain, ja olin varma, että kokoustetaan normaalisti. Tein kuitenkin varmuuden vuoksi kotitestin sunnuntaina, ja heti tulikin selväksi, että kokous pidetään tällä kertaa ilman minua.
    Onneksi paikalla oli laadukasta porukkaa, ja kaikki sujui hyvin, kuten Teron kertomasta selviää. Kiitos raportoinnista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *