Kevät Lappiin kiiruhtaa

Auringon kajo ja repolaisen valo Parkissa  Joki avautuu  Vesille linnun mieli Kurkistus

Viime viikolla alkoi jo näkyä pieniä kevään merkkejä Lapissakin. Päivä oli pidentynyt huomattavasti pari viikkoa aiemmin tehdystä käynnistäni. Yöllä pakkasmittari saattoi laskea jopa -28 asteeseen, mutta päivällä lämpötila oli lähellä nollaa. Aurinko kuitenkin sai kalamiehen kasvot kirvelemään.

2 vastausta artikkeliin ”Kevät Lappiin kiiruhtaa

  1. Tero Pelkonen

    Onhan ihan eri tunnelma näissä repolaiskuvissa, kun ei ole valosaaste piinaamassa. Lapissa näyttäisi kevät olevan jo pitkällä. Täällä ”kevät” junnaa paikoillaan. Mitenkäs pääsit joutsenen kaveriksi?

  2. HannuM

    Joutsenet löysin Pallaksen ja Jerisjärven väliltä. Joki oli alkanut sulaa, ja ennen meitä paikalle oli ehättänyt Suomussalmelainen luontokuvaaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *