Vesijetit II

Minua pörisevät laitteet tunnetusti kiinnostelevat, joten tulipa käytyä jettikisojakin katsomassa vaikkei laji oikein tuttu olekaan. Tämäkin vääntäminen on tällä tasolla aika fyysistä puuhaa eikä pelkkää hauskanpitoa veden äärellä. Aiheeseen liittyen, jos etäisestikään kiinnostaa niin Supercrossin (motocross) SM-sarjaa ajetaan Hamulassa 11.8. ja Road Racingin SM-sarjaa Virtasalmen Motoparkissa 25.-26.8.

Tässä muutama ruutu jeteistä, split-toonaukset veivattu Lightroomissa.

Minulla saattaa olla hankaluuksia päästä sunnuntaina 12.8. piirikilpailun kuvaehdokkaita ruotimaan, mutta saattaisin kaikesta huolimatta tyrkyttää joukkoon omiakin ruutujani. Onkos Kuopiosta menijöitä ja jopa vapaaehtoisia kiikuttamaan omia ohilaukauksiani paikalle esim. muistitikulla..?

Yksi vastaus artikkeliin ”Vesijetit II

  1. henrye

    Minä voisin viedä, kun lupauduin muutenkin sinne menemään. Olen töissä Kuopion museossa pe 10 – 17 ja la – su 11 – 17. Noina aikoina minut sieltä tavoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *