6 vastausta artikkeliin ”Vuosinäyttelylapse

 1. Ilkka Kokkonen

  Jees, rivakkaa toimintaa oli! Näyttelyn pystytys meni ennätysajassa, tällä kertaa valmista oli jo puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Asiaa auttoi tietysti ratkaisevasti, että kehystys tehtiin perjantai-iltana, neljästään/viidestään siihenkin kului kuusi tuntia.
  Viisi-kahdeksan talkoolaista toimi tänään tehokkaasti, ja lopputulosta kelpaa jälleen katsella tyytyväisenä. Kuvien Tarina -näyttelyssä on mukana 52 teosta, 30 kpl 40×50-koon kehyksissä ja 22 kpl 50×70-kehyksissä. Mustavalkoisia teoksia näistä on n. neljännes.
  Jurytuksessa ei etukäteen ajateltu teosten yhteensopivuuksia, eikä tällä kertaa pidetty kriteerinä, että jokaiselta pääsisi mukaan jotakin. Silti sävypainotteisesti rakennettu näyttely monin osin svengaa sangen mukavasti, ja kuvia valikoitui mukaan varsin laajalta kuvaajajoukolta. Laskin näin jälkikäteen, että (ainakin) 24 kuvaajaa sai edustuksen.
  Kiitoksia kaikille asiaan vaikuttaneille!

 2. Ilkka Kokkonen

  Mielenkiintoinen timelapse, toimii ihan mukavasti kertomaan homman hyörinästä! Oman toimintamme dokumentointi on muuten yleisesti ollut heikko kohtamme, joten sikälikin kaikki tällaiset ovat erittäin tervetulleita tempauksia!
  Suurkiitokset, Ville!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *