Ei se voitto vaan ..

.. ylivoimainen voitto. SiiKalle pätkähti piirikilpailussa toisen kerran peräkkäin kokonaisvoitto ..

1. Siika 24 pistettä

2. Iisalmen kameraseura 18 pistettä

3. Sisä-Savon kameraseura 7 pistettä

4. Kuopion kameraseura 5 pistettä

5. Varkauden kameraseura 3 pistettä

6. Keiteleen kameraseura 0 pistettä

SiiKan parhaat kuvaajat oli Ilkka Kokkonen, Mikko Pitkänen ja Antti Karppinen tuoden jokainen pottiin 5 pistettä. Ilkalle myös napsahti ansaittu kunniamaininta. Näyttelyyn valittuja kuvia oli myös seuraavilla kuvaajilla:

Ulla Kentta-Kohtala (1 kuva)

Hanna Paso(1 kuva)

Heikki Puustinen(1 kuva)

Jarkko Tiirikainen(1 kuva)

Juhani Hynynen(2 kuvaa)

Pasi Hannula(1 kuva)

Seppo Hyvönen(1 kuva)

Tanja Hyttinen(1 kuva)

Eli rintama on laaja ja todella lahjakas!

Laitellaan näyttelyyn valittuja kuvia näkyville kunhan ehditään!

Eniten näyttelyyn valittuja kuvia oli Iisalmen kameraseuran Ilkka Niskasella, jolle irtosi siis Parhaan kuvaajan palkinto. Onnittelut!

15 vastausta artikkeliin ”Ei se voitto vaan ..

 1. Ilkka Kokkonen

  Kuten vanhassa hyvässä urheilusanonnassa todetaan, on keskimäärin mukavampi voittaa, kuin hävitä. Tämän mukaiset olivat varmasti meidän kaikkien siikalaisten fiilikset Vesannolla tänään. Ja henkilökohtaisesti täytyy sanoa, että sen voittokunniakirjan pokkaaminen tuntui todella, todella makealta!
  Niskasen Ilkka Iisalmesta oli viime vuotistakin kovemmassa vauhdissa, ja selvästi kisan kovin, mutta meidän vankka yhteisiskumme taas takasi selvän voiton. Viime syksynähän nuo meidän ja iisalmelaisten pisteet olivat täsmälleen samat. Toisaalta, tällä kerralla pisteiden yhteismäärä oli viime kertaista pienempi(heijastettavia oli jostain syystä jurytettu läpi vain 23, kun maksimi olisi ollut paperikuvien lailla 30), joten suhteellinen menestyksemme oli siis vielä parempi kuin viime vuonna!
  Paluumatkan aluksi voivottelimme jo tuskaa, joka seuraa silloin, kun sitten joskus tulevaisuudessa emme olekaan kisan voittajia. Mutta se päivä olkoon vielä kaukana edessäpäin, ja sitä silmällä pitäen joukkomme laatikin ajomatkalla jo ensi syksyn kisaa varten uusia taktiikoita. Kolmella voitollahan katkaisisimme kiertopalkinnon kulun lyhyeen, joten eipä muuta kuin jatketaan samalla kehityskäyrällä ja ryhdytään vilkuilemaan sopivaa vitriiniä sille lautaselle!
  Näissä fiiliksissä on siikailua sietämättömän kevyttä jatkaa, kiitoksia kovasti kaikille teille asianosaisille!

 2. Antti

  Juu, on meillä aika vahva rintama, tuosta listasta sen huomaa kun kuvaajia on paljon hyvillä kuvilla. Jarkoltakin läpimennyt kuva oli se abstrakti putkihässäkkä .. 🙂

  A

 3. Hanna

  Jos se oli se ”rokkimeininkikuva”, joka oli täälläkin nähtävillä, niin se oli kyllä hieno! Olis muka tosiaan saada muutkin läpimenneet tänne sivuille…kiinnostaa. Ei pelkästään se, mikä omista läpäisi seulan vaan muidenkin kuvat. Luulempa, että siitä tulee ihan laadukas galleria. 🙂

 4. Ilkka Kokkonen

  Laadukas galleria tulee, näin on! Hannalta hyväksyttiin(ja varmasti selvästi) näyttelyyn se myrskykuva, jossa kaksi ihmishahmoa näkyy rannalla. Tuollaisessa säässä kun niin harva kuvaa yleensä mitään ulkona, niin tuollainen vahva fiiliskuva varmasti toimii, kuten todistetuksi tuli!
  Jarkon hieno putkiabstraktio oli tosiaankin mainio esimerkki hyvin toteutetun erikoisen aiheen iskuvoimasta!
  Tanjalta meni läpi se Afrikan siluettikuva, itse jäin kyllä ihmettelemään Mekongin sillan puuttumista valikoimasta!
  Ullalta jurytettiin läpi se minunkin kuplille kehumani hienosävyinen remonttifiilistely äiteen kera. Heikiltä oli tehonnut tummasävyinen maisema, jossa näkyi pilven raosta auringon valospotti.
  Juhanilta oli vedoksissa hyväksytty se kahden perhosen (amiraali ja nokkosperhonen)sopuisa rinnakkaiselo, heijastettavissa ukkosenjälkeinen usvatunnelma. Sepolta vetosi tuomaristoon vahvailmeinen poromies (joukolla ihmettelimme sen mustavalkoisen Lapin maiseman puuttumista)ja Pasilta sukeltaja kuplien keskellä.
  Mutta voi hitonhitonhitto, miten tuomaristo saattoikaan sivuuttaa Tapsan tunteikkaan usvakylpylän…se oli kyllä minun suurin ihmetyksen aiheeni!
  Joka tapauksessa, joukkovoima on mainio strategia tällaisessa kisassa, ja sitä tulkoon käytettyä jatkossakin, niin menestys varmasti jatkuu! Asetin juuri ensi vuoden tavoitteeksi, että SiiKa:sta piirikisaan lähettää teoksiaan yli kaksikymmentä kuvaajaa. Tämän ei pitäisi olla ollenkaan mahdotonta, ja jos tämä toteutuisi, niin ketkäpä meille pärjäisivät…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *