4 vastausta artikkeliin ”Vettä ja mettä

 1. henrye

  Kyllä Tero on taas löytänyt hienoja kohteita ja myöskin toteuttanut ne hyvin. Kaikkein mieluisin itselleni on 3. kuva, varsinkin kun tietää, kuinka vaikeaa se tarkennus on tällaisessa saada kohdalleen. Myös kakkonen on todella hieno ja kuutonen on aika maaginen aiheeltaan vaikka kuvana en siitä pidäkään yhtä paljon kuin edellämainituista.

 2. Ilkka Kokkonen

  Onpa makoisa luontosetti taas Terolta!
  Ykkösen kuvakulma on mielenkiintoinen ja tausta huikean hyvä. Tykkään simona!
  Kakkosessa korento on sommittelullisesti mielestäni turhan keskellä, tuota hienon näköistä vesiosuutta kai pitäisi vaan raaskia yläosasta rankaista pois. Kolmosessa sama juttu, vaikkakin vesiosuus on jälleen kauttaaltaan mielenkiintoinen. Sommittelu olisi ehkä kuitenkin asetettava etusijalle, ja korento sijoitettava kuva-alalle mielenkiintoisemmin.
  Kutosessa näyttäytyy tosi mienkiintoinen silmänräpäys luonnon tanssikarnevaaleista ja seiska on täyttä nannaa minun silmilleni, ai mitkä veden pinnan kuviot!!!!!!
  Vimosessa sävyt toimivat, mutta veden pinnan värekuviot ovat tuossa aika levottomat. Kolmasosan jos nappaisi alaosasta pois, niin näkymä rauhoittuisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *