2 vastausta artikkeliin ”Päivityksiä

 1. AnttiL

  Harrastus toimintaahan tämä on, ei kannata liikaa ressiä ottaa. Tuo kuvien vastaanottaminen, sivujen päivittäminen, tulosten laskeminen ja kaikki muu säätö vie aikaa. Perheen, työn ja muun elämän ohella sitä aikaa ei välttämättä hirveesti jää. Ja jos jää niin joskus on kiva vaan olla. Antti ja Tero teette valtavasti duunia tämän seuran ja sivujen eteen, mutta pitäkää itse huoli ettei harrastus ala tuntua velvollisuudelta joka on pakko hoitaa.

  Samalla me muut voidaan miettiä kahdesti ennenkuin pyydetään poikia sivuja päivittämään tai jotain muuta säätämään. Voidaanhan me halutessamme pitää kuvakisa vaikka joka toinen kuukausi. Jää enemmän aikaa kuvata ja ottautua aiheeseen. Helpottuu samalla ylläpitäjien hommat.

  Tässä yksi näkökulma.

 2. Ilkka Kokkonen

  Jos ylläpitopuolella tuntuu homma hapokkaalta, niin yksi mahdollisuushan on tosiaan ottaa kisakaudeksi kaksi kuukautta.
  Toisaalta olisi mielestäni hyvä, että seuramme toiminnan aktiivisuus näkyisi tämänkin kanavan kautta. Kerran kuussa näkyvä kisakuvajuttu Uutis-Jousessa on mainiota mainosta seuralle, ja sen ansiosta saattaa tulla pitkässä juoksussa monta uutta aktiivia joukkoomme. Harvemmin olisi tässä mielessä huonommin! Ja lisäksi, kuvausharrastuksen aktivoiminenhan on kameraseuran päätavoitteita!
  Eli näin ollen, toivoisin entisenlaisen frekvenssin kisasysteemissä jatkuvan, jos vain suinkin mahdollista. Mutta jos on tositarve harventaa, niin sitten harvennetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *