Villihevosia Portugalissa

Villihevosia PortugalissaVillihevosia PortugalissaVillihevosia PortugalissaVillihevosia Portugalissa

Pääsiäisen kunniaksi lomailimme Portugalissa. Tässä muutama otos kohtaamastamme villihevoslaumasta. Päästävät ilmeisesti aika harvon näin lähelle, mutta ehkä osasimme puhua hevosten kieltä 🙂 Laumassa oli muutamia varsojakin! 28-135 oli ainoana linssinä mukana, kun oli muutenkin hirveästi tavaraa 🙂

Lomamme oli aktiiviloma ratsastuksen merkeissä, suosittelen lämpimästi! Lisätietoa: Lusitano.fi, Equicoura.pt

Lähetän joku toinen päivä lisää kuvia 🙂

4 vastausta artikkeliin ”Villihevosia Portugalissa

 1. Ilkka Kokkonen

  Siis ihan aikuisten oikeastiko villihevosia? Ovatko ne sitten Portugalissa meidän hirviemme asemassa, ”valtion lehmiä”, vai miten tuo on mahdollista?
  Tuossa kun olisi ollut mukana vielä pitempi putki, että olisi saanut jonkun vielä tiukemman perhepotretin. Mutta jostainhan sitä on tietysti karsittava lomavarustelussa! Vaihtelua tuovia, mielenkiintoisia kuvia joka tapauksessa. Näin saavat seurakaverit maistaa pikkusiivun hienosta elämyksestä kanssasi! Kiitos, Tero!

 2. Antti

  Innolla odotan lisää kuvia reissusta. Parin vkn päästä lähdetään Mikon kanssa reissuun, tuskin moisia otuksia löytyy meidän reitiltä. Ehkä jotain nautakarjaa voi löytyä, sekin pihvin muodossa lautasella punaviinilasin vieressä. Reitti on about seuraava : Bergamo -> Garda järvi -> Bologna -> Viinitila Toscanassa -> Cinque Terre -> Milano.

  Löysin netistä melkein joka paikkaan omat paikalliset tour guidet netin kautta (www.couchsurfing.com), Bolognassa on jopa joku Pro kokki, joka vie meitä ympäri kaupunkia… Pitänee jotain kotimasta poroa ja jotain hilloja varmaan viedä mukana.

  A

 3. Tero

  Kyllä ne tosiaan oikeita villihevosia ovat, ei muualla Euroopassa taida vastaavia paikkoja ollakkaan. Kyllä niitä hirviinkin voi verrata, sillä valitettavasti tuolla aina joskus sattuu hevoskolareita liikenteessä. Nämä yksilöt löytyivät 3-4 tunnin Jeeppi ajelun jälkeen. Samalla ajelulla löysimme hevosia tosin kahdesta muustakin paikasta. Nautoja oli joka puskassa!

  Huomasin kuvia käsitellessä, että lähikuvat eivät tunnu niin autenttisilta, pitää olla puskaa ympärillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *