Kehystystalkoot sunnuntaina, 29.11. klo 15.00 Semppiksellä ja maanantaina näyttelyn pystytys Artsissa!

Tänään jurytettiin vuosinäyttelykuvat Semppiksellä Miettisen Villen ja Voutilaisen Jannen kanssa. Samalla saatiin tietää, että talo on lauantaina varattu, joten kuvat laitellaan kehyksiin sunnuntaina. Muutama talkoolainen tarvittaisiin mukaan, niin homma olisi nopeasti hoidettu. Nyt ei nimittäin tarvita kuvien liimauksia pohjapahveille, eikä paspisaukkoihin teippauksia, asetetaan vain sopivankokoinen kuva suoraan kehykseen ja ei kun kiinni.

Toivon etenkin maanantaille, 30.11., mahdollisimman aktiivista osallistumista näyttelyn pystytystalkoisiin, sillä klo 19 kirjasto suljetaan ja urakka täytyy silloin olla valmis! Kaikki, jotka vain pääsette, tulkaa paikalle jo klo 14. Ja sitä mukaa kaikki muutkin, heti kun pääsette. Kiitos!