2 vastausta artikkeliin ”Eräänä kesäyönä

  1. Ilkka Kokkonen

    Ei sitä enää näillä karhukuvamäärillä jaksa jokaista pimeänallea kortille yrittää. Ja onhan noissa Villen pimeään iskuissa todellakin ollut pimeää, kun valo ei oikein kunnolla jaksa piirtää ääriviivoja karhun turkkiin. Karhun turkkihan toimii monessa valotilanteessa, vähävaloisessakin, erittäin kauniisti. Mutta liian pimeä on liian pimeä, siitä nämä tilanteet ehkä kärsivät. Tai sitten valon suunta on ollut vain niin epäedullinen.
    Ykkösessä suun kirkas kohta ei oikein pelitä kokonaisuudessa. Kakkosessa on ihan toimiva meininki, muihin en oikein innostu. Kahdessa viimeisessä kaipaisin tummentamista, ainakin emokarhun kohdalla. Vitosen rajaus on melko rankka, olikohan vasemmalla jotain häirikköä…
    Mutta kyllä näitä mustavalkoisia kannattaa vääntää, on se vain monella tapaa hyvää harjoitusta, ja onnistuessa jälki tehoaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *