SiiKa: 6 – muut: 1 (huom korjaukset)

Tällainen on tällä hetkellä Pohjois-Savon kameraseurojen välisen vuosittaisen piirikilpailun voittotilasto (v:sta 2008 lähtien) seitsemän viimeisimmän kilpailun jälkeen. V. 2010 omana juhlavuotenaan Varkauden Kameraseura otti voiton, silloin me jäimme peräti kolmannelle sijalle. Kaksi seuraavaa vuotta menikin sitten niin murskaavasti, että SiiKa olisi voittanut suvereenisti, vaikka kaikkien muiden seurojen pisteet olisi laskettu kisavastuksena yhteen. Viime vuonna saimme 39% kisapisteistä ja eroa IKS:aan oli 7 pistettä. Tällä kertaa tuli 31 pisteellä reilut 48% kokonaispotista ja peräti 15 pisteen ero kakkoseen, IKS:aan. KKS oli 14 pisteellään tarkistuslaskennan jälkeen kolmas, ja seuraavat saivat 2, 1 ja 0 pistettä. Eli huikean ylivoimainen oli esityksemme jälleen! Tämä oli neljäs perättäinen voittomme, ja kolmas voittokiinnitys nykyiseen kiertopalkintoon, joka tulee täten pysyvästi meidän vitriiniimme!

Viime vuonna läpäisypisteitä sai meiltä 15 eri kuvaajaa, ja tällä kertaa peräti 17, mikä on erityisen ilahduttavaa! Eniten pisteitä (4p.) meistä keräsi Voutilaisen Janne kolmella läpäisyllään ja yhdellä kunniamaininnalla. Tommi Pramin ”Kurkistus” valittiin kilpailun parhaaksi kuvaksi, ja toisenkin läpäisyn kera tuli hänelle siis kolme pistettä, samoin kuin Ulvisen Jannelle sekä Pelkosen Terolle. Kaksi pistettä saivat Karppisen Antti, Ukkosen Markku, Hannulan Pasi ja minä. Pisteen toivat lisäksi Jarkko Tiirikainen, Ulla Kentta-Kohtala, Jorma Ikonen, Hannu Mustonen, Ilkka Markkanen, Ville Miettinen, Juuso Jonninen, Ilpo Antikainen, Aino Heikkinen-Mustonen ja Henni Ruhanen. Ja nyt on siis kisajärjestäjä korjannut tulokset, meidän kokonaispottimme ollen 31 pistettä!

OLEN ILOINEN JA YLPEÄ KAIKESTA SIITÄ HIENOSTA TIIMI- JA TALKOOTYÖSTÄ, JOKA ON MAHDOLLISTANUT TÄMÄN MENESTYKSEN. KIITOKSIA KAIKILLE ASIASSA VAIKUTTANEILLE! HYVÄ, ME!