Testauksia kaukoputkella

Tässä pari kuvaa jotka otin Ixusella ja kaukoputkella. Matkaa joutseniin oli noin 150 m.

Yksi vastaus artikkeliin ”Testauksia kaukoputkella

  1. Hanna

    Mukavia sävyjä näissä kuvissa ja mikä ihaninta, selkeä todiste siitä, että kesä tulee tohisten! Miten siis tarkalleen otit nuo kuvat? Ixusta ei kai voi liittää kaukoputkeen?? Vai voiko? Joku päivä tässä katseltiin netistä astrokuvaukseen sopivia putkia ym. Aika mielenkiintoinen ja esteettinen maailma löytyisi varmaan kaukoputken läpi taivaaltakin. Ja onhan kuukauden kuvausaihe nyt sopivasti ”kuu”. Ei siksi, että sen kuvaamiseen kaukoputkea tarvittaisiin… Järkkärin rungon kai voisi useisiin kaukoputkiin liittää. Onko kukaan sellaista harrastanut? Olisi mukava kuulla kokemuksia ja ennenkaikkea nähdä tuotoksia.

    Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *