Altius: la 2.5.

Olen käynyt kuumailmapallolennolla kaksi kertaa ja kovasti näistä kokemuksista tykännyt kaikin puolin, tietysti myös kuvauksellisesti! Kuvankatseluissa olen kysellyt osallistumishalukkuutta, jos moista huvia Kuopio/Kallavesi-tienoolle järjestettäisiin. Yksi pallokorillinen (neljä) kuvaavia lentäjiä onkin ilmoittautunut ja pallolento on suunniteltu tapahtuvaksi lauantaina, 2.5. Lentoa varten täytyy sään osua sopivaksi, siksi varapäivä on sunnuntai. Sopivan tyyntä säätähän lentäminen vaatii, joten täydellinen varmuus toteutukselle saadaan vasta pallon noustessa. Lennättäjä on jyväskyläläinen Vesa Lensu, joka on alan kokeneimpia (useita satoja lentoja) harrastajia Suomessa.

Lähetin monelle seuralaiselle tekstaria, jossa kehotin vastaamaan ja ilmoittautumaan varapaikalle ko. lennolle, jos jollekin nelikostamme este sattuisi tulemaan (erittäin epätodennäköistä tosin). Lisäkseni ilmaan on 2.5. pyrkimässä Hannulan Pasi, Miettisen Ville ja Voutilaisen Janne. Myös tähän alle voi ilmoittautua yhtä lailla! Alle voi ilmoittaa myös halukkuutensa osallistua mahdollisesti myöhemmin järjestettävälle lennolle. Suosittelen lämpimästi!

Tässä muutama otos kahdelta lennoltani Sotkamon maisemissa:

Ilman kuumennusta Kohta lentoon Sunset Speed on the water On the road again Midnight rails Näetkö metsää puilta?  6J4C3105 Pallon heijastus Rantatunnelma Lennon jälkeen