30-vuotisjuhlan jälkimakua

Reilu viikko on kulunut 30-vuotisjuhlastamme. Paikalla oli yhteensä 34 osallistujaa, joista 24 jäseniä. Vain yksi ilmoittautuneista jäi pois, mutta yksi viime hetken varmistuja ”paikkasi” tämän. Kahden edustajan delegaatiot tulivat mukaan kaikista muista seuroista, paitsi Kuopiosta. Hyvä osanotto siis myös sillä rintamalla! Ilahduttavaa oli huomata, että Keiteleen seura näyttää virkistyvän toimintaan nopeasti, pitkän vaisun vaiheen jälkeen. Siilinjärven kunnasta paikalla oli museoamanuenssi Heidi Pelkonen, jonka kanssa olemme tehneet monesti hyvää yhteistyötä parin viime vuoden aikana.

Kilistelyjen jälkeen SiiKa ry:n perustajajäsenet, ensimmäinen puheenjohtaja Matti Toiviainen, ja Tolvasen Pertti, kertoivat seuran perustamisen vaiheista. Ulla antoi muisteluun hyvää tukea, hänhän liittyi mukaan vain muutama kuukausi perustajien jälkeen. Seuraavana ohjelmassa oli Karppisen Antin kuvaesitys, joka oli erittäin mielenkiintoinen. Läpi käytiin Vuoden Muotokuvaajakisan voittosarjan synty ja paljon, paljon muuta, mikä valotti meille harrastajille myös vaativan ammatin nykytotuuksia. Esitys kesti reilun tunnin, ja sen jännite säilyi alusta loppuun. Kiitoksia Antti!

Seuraavaksi tietysti jo ruokailtiin, ja kunnolla. Huhut, että Vintti tarjoaa hyvät pitopalvelut, osoittautuivat täsmälleen oikeiksi. Ruoka oli todella hyvää, ja sitä oli riittoisasti. Jälkiruoaksi nautittiin kahvit suklaakakun kera, eikä yhtään kakkupalaa jäänyt tähteeksi, nam.

Laturastin tuvan hyvin tuntevat jäsenemme, Tenhusen Liisa ja Junnilan Jarmo, olivat juhlassa (ja juhlien jälkeen) arvokas tehokaksikko monien käytännön järjestelyiden ja töiden suhteen. Moni asia olisi hidastunut ja vaikeutunut huomattavasti ilman heidän panostaan. Täytyi todella ihailla Liisan tehoa yksikätisenäkin, mahtava suoritus! He saivat helposti aulista apua myös muulta porukaltamme, taas tuli todistetuksi mainio talkoohenkemme tässä seurassa! Terolle kiitokset juhlajuomien hankinnasta, myös tämä rasti onnistui täydellisesti!

Juhlista näytti lähtevän tyytyväisenä hymyileviä ihmisiä, tilaisuus olikin ainakin minun mielestäni erittäin hyvähenkinen. Tästä meidän on hyvä jatkaa kohti uusia juhlia, mitä sitten milloinkin lienevätkään! Laitan alle kuvat saamistamme kauniista onnittelukimpuista.

Terveiset Varkaudesta Keiteleen terveiset Onnittelukukka Sisä-Savosta