uuden putken opettelua

Mulla on nyt tuo Canonin 50mm F1.8 opeteltavana ja hinta-laatu-suhde näytäis minusta hyvältä. Laitan tähän muutaman kuvan eiliseltä reissulta Oulun Tietomaahan. Hauska oli saada vaihtelua mahiksiin, kun tähän mennessä oon yrittäny selvitä kaikki tilanteet sillä 100mm makrolla :).

Yhä ylös yrittääRumpalipoikaPelisilmä

Näissä tuli nyt kivutta sitä liikettä mitä ei meinannut millään syntyä siinä kuussa, kun kilpailuaiheena oli liike. Mutta niinhän se menee, että inspiraatio ei katso kalenteria.

Hanna

Yksi vastaus artikkeliin ”uuden putken opettelua

  1. Ilkka Kokkonen

    Jeps, toista stoppia eroa satamakroon nähden, tokihan se lisää mahdollisuuksia etenkin hämärätilanteissa. Rumpalipojassa on svengiä, ja onpa tytöllä taipuisa pingisranne! Liekö hän se sama tyttö, joka esiintyy mainiossa pipotyttökuvassasi. Artsin seinällä hän on kohta tuttu monelle näyttelyvieraalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *