Seuracup 2013:n tulokset

Tänä vuonna osallistui SKsL:n seuracupiin 21 kameraseuraa 420 kuvalla. Näyttelyyn hyväksyttiin 104 kuvaa  eli 25 %. Seuracupin voitti Kameraseura Helsingistä 13 hyväksytyllä kuvalla. Toisena oli Vision 8 kuvalla (http://www.sksl.fi/?page_id=3272).

SiiKa olikin sitten kunniakkaasti kolmosena yhdessä Kouvolan ja Hyvinkään kanssa, seitsemällä hyväksynnällä. Ja kyllä kai meidät voisi julistaa selväksi kolmoseksi, kun Pelkosen Teron hieno urpiaisryhmäkuva sai kunniamaininnan (vain viisi jaettiin)…jaa, oli siellä näköjään kouvolalaisellakin kunniamaininta, joten menköön jakoon heidän kanssaan kolmossija. Tasoituksena muille meidän 20 kuvan sarjassamme ei ollut tällä kertaa yhtään kuvaa ammattilaisiltamme…näin valitettavasti kävi kovassa kiireessä, kun noita Antin ja Mikon kuvia ei Jarkon polttamalla piirikisakuvien dvd:llä ollut. Valitsin nuo osallistujakuvat siis kaikkien tämän vuoden piirikisakuviemme joukosta. Kaikkiaan valitsin kuvia 12 kuvaajalta. Kuvat pitää seuracupissa nimetä englanniksi, laitoin viritelmäni näkyviin kuvien alle. Kaksi ensimmäistä näyttelyyn hyväksyttyä kuvaa kuvaa ovat minulta, kolmas Markkasen Ilkalta, neljäs Ukkosen Markulta, viides tuo kunniamaininnan saanut Teron kuva, kuudes Ericsonin Henryn ja seitsemäs Ikosen Jorman.

Michael Monroe Bubbles Double bird Cubistic Winter Waves Warm together The Duel, Ilkka Kokkonen Dancer, Ilkka Kokkonen Rain Flight, Ilkka Markkanen London night, Markku Ukkonen Wanderers, Markku Ukkonen Smoking, Janne Voutilainen Forest Girl, Janne Voutilainen Sleepy, Jarkko Tiirikainen Machine, Jarkko Tiirikainen Loneliness, Henni Ruhanen Irish Field, Ilpo Antikainen Countryside, Matti Ollikainen Stars, Ville Miettinen