2 vastausta artikkeliin ”Luonnon äärellä

  1. Ilkka Kokkonen

    Ei tippa tapa…vaikka eivät niitä helpoimpia kuvauskohteita olekaan, etenkään luonnonolosuhteissa. Vaikeusaste nousee, mitä vähemmän tippoja on kohteena, yksi tippa näin ollen se hankalin tapaus. Pitäisi saada hyvä valon suunta, pitäisi yleensä saada paljon himmennettyä, samalla taustat halliten…siinä tulee herkemmälle tippa myös silmään! Havupuolella en ole itse juurikaan innostunut sommittelemaan pääaiheisesti, taustoissa havut antavat kyllä mainioita mahdollisuuksia. Tuo viimeinen versio jäkälineen osuu minulle parhaiten.

  2. Juuso Jonninen

    Joo. Ei ne tipat helposta päästä ole. Onneksi tuossa kuitenkin säännöllisessä tahdissa tiputti tippoja, joten siinä pystyi laskemaan, milloin tipahtaisi. Sekä tietenkin sarjakuvauksella, niin aloittaa ennakkoon kuvaamisen, jotta osuu kohdilleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *