Pärskeitä ja loisketta, menoa ja meininkiä

Menneenä viikonloppuna olin kuvaamassa koskimelontatapahtumia lauantaina Nurmijärven Myllykoskella ja sunnuntaina Helsingissä Vanhankaupunginkoskella. Loistava melontakauden avaustapahtuma, jossa osallistujia n. 40 melojaa niin koti- kuin ulkomailtakin.

Toivottavasti otsikon kuvaus välittyy kuvistakin katsojalle, paikanpäällä ainakin oli ihan tekemisen meininkiä.

 

1K8A1536 1K8A1758 1K8A2315 1K8A1953 1K8A2795 1K8A2950

2 vastausta artikkeliin ”Pärskeitä ja loisketta, menoa ja meininkiä

  1. Ilkka Kokkonen

    No varmasti on ollut mielenkiintoinen kuvausreissu, visuaalista äksöniä tarjolla kunnolla! Tiukat versiot miellyttävät minua eniten, kolmonen ja kutonen etenkin. Kakkosessa saisi mielestäni tarkennus olla ihan perinteisellä tavalla, eli kärkimeloja terävänä. Muuten siinä on mukavasti kolmen melojan porrasteisuus. Vesi on hieno elementti!

  2. Juuso Jonninen

    Otsikon sanoma välittyy kyllä hyvin kuvien kautta. Samat kuvat nousevat minullakin kärkikolmikkoon kuin Ilkalla. Itsellä näissä kuvissa etenkin nousee ylitse muiden niiden hetken pysäytys liikkuvassa tilanteessa. Uskottavasti haastava, mutta sitäkin mielenkiintoisempi kuvauskokemus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *