3 vastausta artikkeliin ”Pörinää maalla ja veellä

 1. Tero Pelkonen

  Osuvasti nimetyt kuvat, enkä tarkoita pelkästään näitä ensimmäisiä. Ykköskuvasta erottuu ainakin minulle tämä katsekontakti juuri sillä oikealla hetkellä. Kaverin pää katkee rantaviivasta, muttei pahasti. Ja onhan tuo kypärä päätä suojaamassa. Ei tuo kyllä minua haittaa yhtään, kun huomio kiinnittyy enemmän kaikkeen muuhun olennaiseen. Ensin ajattelin, että ykköskuvaan pitää saada enemmän tilaa oikealle..kun lievä pysähtyneisyyden tuntu keskisommittelussa tuli esille. Mutta kaverihan kurvaa hienosti ja vesipärskeet todistavat vauhdin hurmaa ihan riittävästi.
  Kakkoskuvaan on saatu Neljä hienosti jonoon pienelle alalle. Keulilla vetävä ei ole tarkka, mutta mikä on mahdotonta niin se sitä on.
  Nämä seuraavat ”lentokuvat” ovatkin jo vauhdin hurmaa parhaasta päästä.
  Viimeinen kuva on mielestäni sommiteltu hyvin tilanteeseen nähden. Savuttaa..uppoaako?

 2. jiitee

  Ykkönen (katsekontakti), kakkonen (jonomuoto) ja viitonen (tausta+sommittelu) toimii täällä parhaiten. Viitosta voisi varmaankin vaalentaa/kirkastaa vielä niin että pilvet menee lähes valkoiseksi. Hyvä sarja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *