Kun Antti toivoi…

…että henkilökuvia sivulla esiintyisi enemmän, niin laittelenpa muutaman sitä lajia esille. Kuvasin kollegan tyttären ylioppilaskuvat, studioon kun ei tytöllä haluja ollut lähteä. Alunperin mieluiltiin kuvauksesta luonnossa, mutta tyttö innostui ehdotuksestani, että voitaisiin mennä Itkonniemen vaneritehtaalle, hieman erilaiseen ympäristöön.  Jätemuovin riekaleita, tiiliseinää, jätetiilikasaa, hylättyä tehdashallia, kulunutta portaikkoa kuvausympäristönä ja -taustana…lopputulokseen olivat mummoja myöten tyytyväisiä, itselleni oli myös oikein positiivinen kokemus! Kannoin salamatkin mukaan, mutta luonnonvalossa tuli kuvaus jälleen hoidettua…ei ne salamat vaan saa minua syttymään vieläkään…

Pari vuotta sitten tehtaalla ensimmäistä kertaa kameran läpi sihtailin ja Hannulan Pasin vielä kaveriksi soittelin. Tulikohan ihan ensiajatus vierailusta tuonne luontokuvauskurssilla, vai oliko se joskus tuolloin näkemäni, tuossa tehdashallissa StudioFoxyn kuvaama hääkuva sytykkeenä…en muista enää. Montakohan kuvausta lienee Antti tuolla kaikkiaan hoidellut…

On kyllä iso harmi, jos paikka on nyt kuvauksilta finito, siellä vartioidun verkkoaidan sisällä!