Syksyistä

Osa seuraavista on tuttuja viime kuvankatselusta. Nämä on kuvattu loka-marraskuussa. Lehdet kuvasin sateisena päivänä sen tulevan (ainakin suunnitellun) HIFK:n jättiläisjäähallin kohdalta, cityvaris tepasteli myös siinä lähellä, aivan Mannerheimintien vieressä. Jääaiheet ovat Siilinjärveltä. Henkilökuvissa esiintyy Martti Rikkonen viime sunnuntaina Vesannolla.

Märällä asfaltilla Lehti katukivellä Lehti asfaltilla Märällä asfaltilla Katse oikeaan...päin Cityvaris Vasen... Vartijat Vauhtia asfaltilla Linnanmäen valoja Punaiset kaiteet Jäätä jäällä ja ötökkä Kuplia jäässä Kuplia jäässä Kupla jäässä Tasapaino Valoilmiö vastarannalla Auringonlasku jään läpi Iltaruskoa jään läpi Järvimaisema jään läpi Nurkassa Järvimaisemaa Järvimaisemaa Jäätä kuun valossa Kuu jään läpi Kuu jään läpi Luontokuvaaja Luontokuvaaja Luontokuvaaja