Lisää albiinoita tunnistettaviksi

Viime tiistaina käytiin Hynysen Juhanin ja Borgmanin Jounin kanssa Kolilla. Auringonnoususta myöhästyttiin hiukan, mutta se ei haitannut, kun pilviä oli edessä. Siitä sitten selkeni, ja auringonpaistetta riitti huikaisevasti. Tykkypuiden muodostamassa satumetsässä oli helppo viihtyä tunti tunnin perään jopa syömättä, pois päästiin lähtemään vasta auringon laskettua. Mielikuvitukselle oli siellä runsaasti ruokaa, joten tässäpä sitten jaan kaikille halukkaille hieman hahmopsykologisia harjoitelmia.

Muuten, Suomen luonnonvalokuvaajien talvipäiviltä terveisiä eräältä entiseltä siikalaiselta kaikille tutuilleen. Nimittäin Salosen Pentiltä, joka nykyään Helsingissä asustelee. Tekee mainoksia, ja työssään käyttää valokuvaustaitojaan hyväksi.

Aamu KolillaIlmaperspektiiviä Mäkrävaaran suuntaanNäkymä Ukko-KoliltaArvoituksellinen albiinoArvoitukselliset albiinotArvoitukselliset albiinotArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoitukselliset albiinotArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoArvoituksellinen albiinoLaitelkaahan Juhani ja Jouni myös kuvia näytille!