3 vastausta artikkeliin ”Syksyisiä kuvia

 1. Ilkka Kokkonen

  Ykkönen, vitonen ja seiska nousevat suosikeiksini tässä syyssarjassa. Kolmosessa on mukavat sommittelulliset elementit, mutta eikö liene ollut tarpeeksi himmennysmahdollisuutta, vai oliko kohde vain liian isolla alueella syvyyssuunnassa. Pokkarilla tässä tapauksessa olisi saanut tehokkaamman lopputuloksen.
  Mutta ykkösessä kohde on saatu hyvin tasoon ja aukko on sopiva. Diagonaalisommitelma toimii tässä oikein hyvin.
  Vitosessa on tavanomainen kuvauskohde, mutta kyllä tuota iltaruskomaisemaa katselee ihan mielellään. Valo on hieno, sävymaailma toimii häiriöttömästi ja sommittelu samoin.
  Seiskaa katsellessa voi mieleen nousta monenlaista tunnetilaa. Onko veneilykauden loppu haikeaa? Huvittaako huolimattoman veneilijän suhde luonnonvoimiin? Vai harmistuttaako se? Itseäni kyllä lähinnä huvittaa! Oikein mainio kuva, olisiko laitettava ihan kisakuvakansioon…
  Kiitos sarjasta, Hannu!!

 2. MarkkuU

  Ykkösen huurrehampaat purevat sommitellullisesti hyvin. Ruskomaisemapanoraama on nautittavan tunnelmallinen ja siinäkin on sommittelu kohillaan. Tuo venekuva on kyllä rujon raju. Jääkidekuvissa on kauniit kokonaisuudet.

 3. TeroP

  Kuvauksellinen kuvasarja ja mikä miellyttävä valo joka kuvassa. Jääkuvista hammaspeikko ja kaksi viimeistä jääkidekuvaa kyllä jyräävät mielestäni nämä toiset jääviritelmät, koska ne on niin hyvin hallittuja. Vaikka toisaalta.. kolmos- ja neloskuvissa on kyllä mielenkiintoisen näköisiä kuvioita sekä neloskuvasta löytyy tuollaista monikerroksellista ideaa. Vai vaikuttiko kuitenkin sitten tämä em. kuvien lievä epätarkkuus näihin päätelmiin? Ja tästä rajusta venekuvasta löytyy huumoria, oikein savolaista sellaista. Hiukan vahingoniloista mutta lopulta hyvätahtoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *