Piirikilpailun voitokkaat kuvat seinällä Kirjastolla

Mutkien kautta kuvat ovat viimein seinällä. Kiitoksia Antille x2, Sepolle, Ilkalle ja Tapiolle homman pystyttämisestä. Hieno on! Käykäähän tsekkailemassa näyttely, ei ole SiiKan kuvia varmaan koskaan ollut näin paljoa tässä näyttelyssä. Upeaa duunia !

Ilkka ja Seppo pähkää miksi rojut ei pysy seinällä ..Antti pitää seinää pystyssä .._mg_5624

Ja edellisen näyttelyn panoraama:

25v juhlanäyttely panorama

Onneksi olkoon myös Antti L:lle uuden järkkärin johdosta. Kuvia vaan sitten tänne tulemaan ..

6 vastausta artikkeliin ”Piirikilpailun voitokkaat kuvat seinällä Kirjastolla

 1. Ilkka Kokkonen

  Hieno tuo panoraamasysteemi!
  Mitenkäs, Antti, voisiko tuonne sivun yläosaan tehdä uudet otsakkeet: ”Piirikilpailukuvat” sekä ”Vuosinäyttelyt”. Niistäpä olisi sitten tulevien vuosien mittaan mukavaa tukea historiamuisteluillemme!

 2. AnttiK Artikkelin kirjoittaja

  ihan mahdollista, tai voin tehdä ainakin galleriasivulle kuvasetin noista .. kivat on kyllä tämän vuoden näyttelyt olleet! Ja hauskaa tekemistäkin niiden mukana, täytyy jatkossa uskoa konkariTapiota noiden pystyttämisessä .. 🙂

 3. Tapsa

  Kun on monta näyttelyä pystyttänyt niin kokemus on jotain opettanut siitä millä ne kuvat seinillä pysyy. Näyttelyn sommittelu onkin sitten sellainen persoonallinen juttu, siinä menee eniten aikaa kun on monta mielipidettä. Hyvinhän tämä sujuu, kiitos kaikille, kanssanne on mukava työskennellä.
  Mukavaa oli myös nähdä Sepon mukana se miten tehdään elävää kuvaa telkkariin. Siinä ohessa tuli monta uutta ajatusta kuvan ja äänen liitosta.

  Tapsa

 4. Ilkka Kokkonen

  Nyt ne kyllä varmasti seinillä pysyvät, kuumaliimavarmistus tuo rauhallisen mielen! Muutenkin se lenkkikiinnityksen valinta oli kaikin puolin paras ratkaisu, nyt pystyi vielä lopuksi tekemään ilman irvistelyitä hienovirityksiä asetelmaan.
  Niitä kohdevaloja yrittelin vielä ennen sulkemista väännellä parempiin asentoihin, mutta kaikkia en kerennyt enää säätämään. Mutta kyllä kokonaisuus taas hyvä on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *