Pulmakuva uusimmille ja täysikuu

Otin uusia versioita aikoinaan sivulle laittamastani pulmakuva-aiheesta. Varmasti useimmat vanhoista jäsenistä hyvin muistavat ratkaisun, joten osallistukoon arvailuun vain sellaiset, jotka eivät ole aiempaa versiota nähneet.

Lisäksi laitan muutaman täysikuukuvan, jotka otin pari päivää ennen jouluaattoa omassa pihassa. Pakkaskuvausennätys samalla tuli lyötyä parilla asteella, kun mittari näytti -26. Kamera oli ulkona tuntitolkulla, no problem. Katuvalot värjäsivät lumiset oksat normivalotuksilla pahannäköisesti, joten käytin alivalotusta niin, ettei sitä kuvissa näy juuri ollenkaan. Lisäksi tein suurimman osan mustavalkoiseksi, että haitasta pääsi vielä paremmin eroon.

Avaruudestako?Avaruudestako?Avaruudestako?Avaruudestako?Avaruudestako?kuu kurkkiikuu kurkkiikuu kurkkiikuu kurkkiikuu kurkkii

Tuli valinnan vaikeutta, niin ratkaisin laittamalla useamman sommitelman pulmailukuvista. Auttaneeko ratkaisua?