4 vastausta artikkeliin ”Toisin rajattuja

 1. Raija

  Siinäpä on monen kerroksen väkeä! Kakkonen on ehdoton suosikkini. Mielikuvitusta ruokkiva, lentokonemainen kuva!
  Ensimmäisessä kuvassa hauskaa vetovoimaa.

 2. Ilkka Kokkonen

  Kyllä nuo tiukennukset olivat ehdottomasti aiheellisia kaikissa neljässä kuvankatselussa mainitussa. Suurin muutos tuli tietysti kakkoseen, jonka kakkosasetelma toimii nyt niin hyvin kuin se toimia voi! Lentokuvassa vasemman kotkan leikkaus ei nyt enää tunnu läheskään yhtä häiritsevältä kuin alkuperäisessä. Ykkösen ”morjestus” toimii tietysti selvemmin näkyvänä paremmin. Ja nelonen on myös selvästi tehokkaampi noin. Vitosessa ei kai rajaus ole muuttunut, vai…ja heittoni tarkennuksesta oli tietysti leikiksi tarkoitettu, tottahan toki tuossa kuvassa korpit voittavat kotkan! Vitosen kolmen lajin esitys on ihan mielenkiintoinen, vaikka korpit kotkan selässä ”kiinni” ovatkin. Harakan asema kuvassa on mainio, olisipa vain vielä hiukan nostanut nokkaansa. Näin tämä homma toimii hyvin, ensin kuvankatselussa katsellaan ja keskustellaan, sitten vielä täällä vertaillaan muutosehdotuksien tuloksia. BUENO!

 3. Tero Pelkonen

  Bravo! Haaskoja kuvia, etenkin tämä harakkakuva on kerta kaikkiaan mainio! Siinä on kaeikki riähkälinnut samassa potretissa. Ja kakkoskuvan korpit lumisateessa on upea! Onko korpit sateessa kuvaa minkä verran jälkeenpäin cropattu? Kun ajattelin, jos siinä kuvassa olisi keloa melkein koko kuvan täydeltä. Eli siis alempaa enemmän näkyviin ja ylhäältä tasaharmaata taivasta pois. Muutkin ovat tilanteiden puolesta ihan ok. Kahdessa viimeisessä kuvassa mustavalkoisuus rauhoittaa kummasti, paskottua kiveä sekä rengastettua kotkaa haaskan päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *