Voitto meille koko Suomen rintamalla!

Suomen Kameraseurojen Liiton (SKsL) seuracup-kilpailuun osallistuimme nyt ensimmäistä kertaa. Deadline kuvien palauttamisessa pääsi painamaan päälle sen verran ahdistavasti, että minun oli pakko ottaa jurytus omiin käsiini. Kisaan osallistutaan 20:n kuvan sarjalla kustakin seurasta. Samalta kuvaajalta saa olla korkeintaan neljä kuvaa, joten ainakin viisi eri osallistujaa pitää kustakin seurasta olla. Valitsin kuvat pääasiassa Jarkon polttamalta levyltä, jossa oli kahden viimeisimmän vuoden piirikisasatomme. Ei muuten ollut helppo tehtävä, huh huh! Jos nyt oikein muistan, niin laitoin kuvia 13:lta siikalaiselta. Tänään tuli sitten sähköpostilla ilmoitus, että 17 osallistuneen seuran joukossa me olimme voittajana! Ei huonoo! Voittoon kuuluu, että tämä settimme lähetetään ottamaan osaa kansainväliseen kilpailuun, ihan samalla osallistumismaksulla vielä. Mielenkiintoa siis riittää vielä jatkossakin! Että tällaista tällä kertaa!

Ilkka_Kokkonen_married_for_71_years Ilkka_Kokkonen_just_sittig Ilkka_Kokkonen_a_son_and_a_proud_dad Antti_Karppinen_player Antti_Karppinen_dancer Markku_Ukkonen_under_the_moon Markku_Ukkonen_winter Jarkko_Tiirikainen_heart_island Jarkko_Tiirikainen_red_chevy Tero_Pelkonen_dry_path Tero_Pelkonen_stripes Pasi_Hannula_old_planes Pasi_Hannula_a_church_and_a_park Ulla_Kentta-Kohtala_in_the_church Tero_Mikkonen_alien Janne_Voutilainen_morning Henry_Ericson_running_dogs Janne_Ulvinen_Panthenon Jorma_Ikonen_above/below Aino_Heikkinen-Mustonen_restoring