Digifotomaratonille lauantaina!

Lauantaina pidetään Kuopiossa perinteinen digifotomaraton-kilpailu. Suosittelen lämpimästi lähtemään mukaan, kisaformaatti on tosi mielenkiintoinen ja haasteellinen. Itselläni on jo viides perättäinen kisa edessä, mukava on taas lähteä viivalle. Minua tosin häiritsee se, että viime vuonna kisa muuttui aika lailla matkailumainoskuvien kalastelutapahtumaksi. No, vastapainoksi sitten palkintojen taso hyppäsi entisestä huimasti, ja tänä vuonna palkinnot ovat vielä paremmat (Canon 600D-järkkärikitti ykköspalkintona). Josko nyt sitten kisaan saataisiin kunnon osallistujamääräkin.

SiiKa:sta osanotto kisaan on ollut tähän asti yllättävän vaisua määrällisesti, vain pari meitä on ollut kerrallaan yrittämässä. Silti menestys on ollut tähän mennessä ihan hyvä: neljänä viime vuotena voitto on lipsahtanut siikalaisten käsistä vain kerran, ja silloinkin allekirjoittanut oli kakkosena. Viime vuonnahan Tiirikaisen Jarkko otti ylivoimaisen voiton mainiolla kuvasarjallaan. Mutta käykääpä lukemassa lisää Kuopion kameraseuran sivulta seuraavasta linkistä: http://www.kuopionkameraseura.org/p/digifotomaraton.html

Kisassahan on oma sarja nuorille kilpailijoille, joten kannustaisinkin meidän seuramme nuoria ottamaan osaa ja kenties vaikka kahmimaan noita hyviä palkintoja kaappiinsa!