5 vastausta artikkeliin ”Kuopion satama ilta-auringossa

 1. VilleM Artikkelin kirjoittaja

  Höh, tuo ei nyt laittanutkaan nimiä noihin kuviin. Noh, joka tapauksessa vasemmalta oikealle: ”Auringon lasku ja sorsat”, ”Uitettu sorsa”, sekä ”Auringon satama”. 😛

 2. ilkkak

  Ykköselle en juuri lämpene, mutta kakkosessa on jo eri meininki. Rajaamalla yläreunan vaaleat läikät pois ja oikeasta reunasta niin, että kuva tulee formaatin mukaiseksi, niin vielä paranee!
  Satamamaisema onkin sitten jo aika namua katseltavaa, kyllä vain, tykkään! Tuo alareunan kirkas heijastus pitäisi ilmeisesti rajata pois huomiota viemästä, ja ehkä taivasosuuttakin pois kuudennes – viidennes (siis juuri taivasosuudesta). Laitapa sellainen tuohon viereen vertailtavaksi. Tämä ota sitten mukaan piirikisajurytukseen! Hyvä!!!

 3. VilleM Artikkelin kirjoittaja

  Kiva kuulla, että maisema miellyttää kokeneimpiakin harrastajia. Laitoin nuo uudelleen rajatut tuohon alle. 🙂

 4. ilkkak

  No jo vot, kyllä on maalauksellinen tuo satamamaisema. Ja rajaus taitaa nyt olla just eikä melkein! Miummaummukkaan tuo on paras maisemakuva täällä piiiiiitkään aikaan! Toivottavasti isommassa koossa katsottuna siitä ei paljastu mitään häikkää! Olen aivan saletti, että siinä tapauksessa tämä lähtee sinulta tulostettaviin kisakuviin! Tietysti, jos vielä kerkeät paremmaksi pistää, niin siitä vaan!

  Sorsakuva on tuon maisemanautinnon jälkeen…vain sorsakuva. Meni rajaus liian laatikkomaiseksi, yritä saada se mieluummin 2:3-formaattiin.

 5. VilleM Artikkelin kirjoittaja

  Tosiaan sorsa kuvat oli pää-asiallisesti juurikin näitä ”perus sorsakuvia”. Isompanakaan ei ainakaan omaan silmään satu mitään ihmeellistä tuossa maisemakuvassa. Mutta juu, pistänpä siihen 2:3 formaattiin, kolmaskerta toden sanoo, kvaak. 🙂

  Kiitokset kommenteista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *