6 vastausta artikkeliin ”Wellcome to the Skipton train!

 1. Ilkka Kokkonen

  Itsekin olen joskus ikkunaheijastuksilla leikitellyt – hauska laki!
  Toiseksi viimeisestä tykkään kovasti. Oliko tuo salakuva? Ja kolmanneksi viimeiseisessä sisävalaistuksen ja ulkoilmavalon sävyerot luovat mielenkiintoisen tunnelman. Myös viimeisen kuvan vuorovaikutteisuus kohteiden kanssa on kiinnostava! Tänksölot!

 2. Mirjaliisa

  Voi Ulla, että läikähti lämpimästi ikkunakuvia katsellessa. Suorastaan riemastuin! Olen aina, ikuisesti, rakastanut ikkunoita ? katsottuna sisään tai ulos – kuvannutkin niitä jo ammoin pikku pokkarillani. Ollessani Kiinassa, parikymmentä vuotta sitten, Suzhoun puutarhakaupungissa, oppaamme mainitsi eräässä puutarhamajassa, että vanhan kiinalaisen rakennusfilosofian mukaan ?ovi on kulkemista varten, ikkuna siksi, että siitä näkyy maisema?, sen jälkeen puutarhan kauneus avautui silmissäni huomattavasti monitasoisemmin.
  Itse asiassa tässähän olisi mainio aihe jonkun kuukauden kuvakisaan. Ikkunamaisema. Jos pysähtyisimme päivässä edes muutaman elämäämme ympäröivän ikkunan luo ? sisällä tai ulkopuolella ? ja ajatuksella tutkisimme siitä avautuvaa näkymää, emmekä vain sen läpi virtaava valoa, tulos voisi olla sieluakin ravisteleva. Eikö vain?

 3. Ilkka Kokkonen

  Kiitos, Mirjaliisa, se on siinä sitten, nimittäin kesäkuun kuvauskisan aihe: ”Ikkunamaisema”! Kyselin eräältä jäseneltä aihetta, mutta kun sitä ei ole vielä kuulunut, niin tämä siis olkoon voimassa. Mielenkiintoista!

 4. Hanna

  Hieno sarja, Ulla! Mua kiehtoo erityisesti tuo ikkunan remonttireiska heijastuksineen. Jäin pitkäksi aikaa tutkimaan juuri heijastuksia, mitä kaikkea niistä löytyykään! Taidanpa lisätä tuon kuvan innoittamana yhden omankin heijastuksen tältä keväältä…

 5. TeroP

  Upea kuvasarja. Näitä vaan unohtuu katselemaan. Hallittua on valo, sommittelut ja sellainen tilantuntu. Erityisesti tykkäsin värien kontrasteista kaikissa ikkunakuvissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *