4 vastausta artikkeliin ”Kuikkalintuja…

 1. Ilkka Kokkonen

  No niin, nyt on Terokin avannut kuvanjulkaisunsa, kiitoksia vain! Kaakkurikuvissa on mukava tunnelma. Kuikkakuvissa on tosiaan jyrkkä valo, mutta toisen kuikkakuvan asennot ovat mielenkiintoiset.
  Ja taas tuli todistettua, että jos nuo ”Näin lisäät kuvia”-kohdan ohjeet HUOLELLISESTI LUKEE, niin kyllä kuvien julkaisu onnistuu. Ja ensimmäisen kerran jälkeen onnistuu yhä helpommin, kun yksi klikkausvaihe jää vielä pois!
  Kokeilkaahan kaikki rohkeasti vain, ei se todellakaan niin vaikeata ole. Ja minulle kyllä voi asiasta soittaa ja kysyä selvennystä, jos tarvitsee!

 2. Hynynen Juhani

  Tuo Kuikka ja Kaakkurihan on melkein saman-näköisiä. Kaakkurilla vain taitaa olla punertava tuo kaulus. Taitavat olla aika harvinaisia molemmat täällä savossa vaikka onkin nimikkolintu. Ihan mukava opetella noita lintujakin tuntemaan tämän harrastuksen myötä kun saatiin porukkaan tuollanen lintumies.

 3. TeroP Artikkelin kirjoittaja

  Juu, sukulaislajeja keskenään, melkein serkkuja. Kaakkuri on vähän pienempi ja eri väritys. Kyllä, tosiaan Kaakkuri on vähälukuinen ja harvinainen koko Suomessa. Kuikkia kyllä Savossa on ja järvisuomessa. On sellainen suurten selkävesien lintu, viihtyy erityisesti karuilla ja rauhallisilla kirkasvetisillä järvillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *