2 vastausta artikkeliin ”myöhästyneitä kotiläksyjä

 1. Ilkka Kokkonen

  Kyllä, kyllä, kyllä kelpaa! Tämä oli niin hieno sarja jo silloin, ja hyvin on läksyt tehty, joten nam, nam, nauskis! Etenkin kakkonen ja viitonen painivat korjattuina ihan eri sarjassa, kolmonen myöskin! Yhä pitää kiittää sitä Pöljänjoen piilottelevaa koskikaraa, ettei tullut Markulle malliksi tuolloin! Kiitos!
  Vielä sen verran, että nyt tarkalta näytöltä katsottuina kuutosen ja kahden viimeisen viehätys hieman karisi (epäskarppius näkyy paljon selvemmin), ja kympinkin epäskarppius haittaa. Tämä etenkin kun sarjasta löytyy tuollaista silmäkarkkireferenssiä!

 2. TeroP

  Ykkönen on parhaita heijastuskuvia, mitä olen koskaan nähnyt! Siinä on täydellisesti hallittu tilanne. Sommittelu, pelkistetyt sävyt, terävyysalueen hallinta. Etsikää kuvasta jokin yksityiskohta, joka häiritsee…perusteluineen (saattaa siellä ollakin, mutta minä en löydä mitään huonoa tästä kuvasta)

  Kakkosessa on maukkaat aaltokuviot ja jää katseenvangitsijana..tai toisinpäin. Minusta asiat ovat hyvällä tolalla silloin, kun valokuva on kuvauksellinen jo ilman varsinaista pääkohdettakin.

  Kaikki loput vedenpintakuviokuvat ovat hienoja, mutta parhaiten minun mielestä ”kasassa pysyvä” on kuva 7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *