muutamia MV kuvia eiliseltä

Värrkäsin eilen muutaman MV kuvan studiolla aika kovilla valoilla. Kenties näistä jompikumpi lähtee jonnekin kisaankin ..

Käsittelyä ei mitenkään kauheasti ole näihin tehty, kiristetty aika paljon lightroomissa ja lisätty sitten tuota metalliaitaa taustalle tuomaan vähän syvyyttä ja lokaatiota. Tarkoitus oli vähän film noir tyylinen lookki. Terävöitetty tietty ja vähän ihoja putsattu jne.

_A

2 vastausta artikkeliin ”muutamia MV kuvia eiliseltä

  1. Ilkka Kokkonen

    Ykkösessä on kyllä erittäin tehokas, uhkaava tunnelma, luulisin sen toimivan kisakuvana kakkosta paremmin. Tunnelman laatuero on noissa huomattava!

  2. TeroP

    Tyly täti. Ykköskuva on pelottava, niin on varmaan tarkoituskin. Kakkoskuvasta tulee mieleen vähän sellainen tietynlainen ”kameralle poseeraus”. Sekä jollain oudolla tavalla vanha ja uusi sekoittuvat tai tulevat kuvasta esille. Vähän kuin päivitys jonkinmoisesta filmnoir natsiladystä nykypäivään. Molemmat visuaalisesti huippuja tietty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *