6 vastausta artikkeliin ”Tammikuun lapinkuvia

  1. janne

    Vähän toistaluokkaa taivaan pimeys noilla leveysasteilla kun revontulet valaisevat koko taivaan lisäksi myös ympäröivän maaston. Täällähän loistavat taivaan alla vain kusenkeltaiset natriumlamput. Kylmä sää tuo muassaan myös haloilmiöt taivaalle, detalji erittäin kirkkaasta sivuarungosta ja ladosta on nappiotos. Kolmoskuvan voisi nähdä isompanakin.

  2. HannuM

    Noissa revontulikuvissa mulla oli huonoa tuuria ja hölmöilyä. Ainoastaan yhtenä yönä täivas oli kirkas joskin hiukka usvainen. Ajelin autolla Altaan johtavaa tietä Narttelin ja Näkkälän kyliin. Ne ovat kyliä, joissa ei montaa savua ole. Revontulet leiskuivat tosi hienosti. Säädin kameraa kohmeisin sormin ja huurteisin lukulasein. Aattelin ottaa kuvat suurella aukolla, mutta kuvista ei tullut mitään. Luulin, että kamera on ilmeisesti jäätynyt tai jotain muuta. Palailin pettyneenä kämpilleni ja huomasin, ettei aukko ollutkaan säädetty 3,2 een vaan 32 een! Meikä on tollo.

  3. Ilkka Kokkonen

    Sarjassamme inhimillisyyden osoituksia! Mutta on saattanut hiukan kämpillä siepata, kun totuus paljatui! Toisaalta, jos luulit kameran vioittuneen, niin sikäli helpotuskin varmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *