2 vastausta artikkeliin ”Tässä vaihtoehto Heikille

 1. Ilkka Kokkonen

  Kiitos vain, Raija!
  Tuota samaa jäkälä/levä/sieni/mikähittolie-kasvustoa olen muutaman kerran itsekin kuvannut, mutta en noin hienossa kivenkyljessä. Itse asiassa olen lähdössä sellaiselle viikonloppuleirille, missä taas samaa kivenkylkeä tulen kuvaamaan. Miltä alalta tuo kuva on? Veikkaisin, että about 20 x 30cm. Onko tuo ruskea pohjaväri ihan kiveä, vai onko jotain ohutta kasvustoa? Taitaa olla ihan kiveä. Tuolla paikalla menisi minulla makroillessa enemmän kuin vartti! Millä optiikalla kuvan otit?
  Kuvan alaosan rajaus on suorastaan herkullinen, myös sivureunat pelittävät hienosti, yläosan kuviot varmaankin oli sitten vain pakko katkaista, kuten kuvasta näkyy. Harvoin tällaiset kohteet tarjoavat luonnostaan ihan sataprosenttista rajausmahdollisuutta! Itse tykkään yleensä mieluummin tummanpuoleen olevasta valotuksesta, mutta olisikohan tämä parempi kolmasosa-kaksi kolmannesta valoisempana. Vertaillen vasta tietäisi. Kehtaisitko muuten kokeilla ja laittaa näkyville vaihtoehdot! Kiinnostaisi kovin, on niin hieno kuva!
  Onko kohde muuten helposti kaiken kansan saavutettavissa? Jos on, niin itseänikin kiinnostaisi käydä ampumassa muutama osuma!

 2. Ilkka Kokkonen

  Tuossa kirjoitellessa ja nyt sen jälkeenkin tuli kuva klikattua auki puolentusinaa kertaa. Vieläkin täytyy hehkuttaa, että on hyvä! Huomioitko, Raija, tuon S-muodon, ja kasikin sieltä hahmottuu hieman himmeämpänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *