Näyttelyn pystytys, eli arkea pukkaa!

Niin, se meidän näyttely kiertää Akulinasta seuraavaksi Risuharjuun, eli vanhainkodin ja palvelukodin puolelle.

Näyttelyhän puretaan maanantaina 9.3. klo 18 alkaen Akuliinassa. Sinne on Ilkka luvanna tulla. Kolmaskin käsipari vielä tarvitaan, sillä kuvat alkavat taas olla irtoavaa laatua, liimaa pitää suihkaattoo, että olisi hauskempaa kateltavaa seinillä siellä Risuharjussa.

Näyttelyn pystytys alkaa Risuharjussa tiistaina 10.3. klo 13, ajankohta valittu siksi, että saamme talonmiehen apuun. Työ jatkuu siitä etiäpäin niin kauan kunnes kuvat ovat seinillä. Alkuaika menee suunnitellessa, uskon, että varsinaiseen pystytyksen päästään paria tuntia myöhemmn, eli tulkaa apuun heti kun kerkiätte. Hoidan Jouseen pienen jutun, laitatko Antti päätoimittajalle menemään jonkun näyttelykuvan (vaikka se Raijan mattopyykki) odottamaan juttuani Pieniin kuulumisiin.

 

Ulla

8 vastausta artikkeliin ”Näyttelyn pystytys, eli arkea pukkaa!

 1. ulla

  PERUUTUSTA PUKKAA!

  Risuharjusta soittivat, että näyttelyn pysytytys siirtyy ensi viikon maanantaille, eli 16.3. klo 13 alkavaksi, koska talkkari on ollut sairaana, eikä ripuskuskiskotusta vielä ole. Palaan asiaan uudelleen eriksen, mutta kaivelkaa allakoitanne.

  Ulla

 2. ilkkak

  Ripustusta Risuharjulla siis huomenna, toivottavasti paikalle pääsee enemmän porukkaa kuin viimeksi Akuliinaan, silloin meitä oli kolme. Sehän oli purkua, joten homma meni kolmestaankin ilman itkua, nyt kuitenkin pystytykseen soisi useampia käsipareja touhuamaan! Kiitoksia!

 3. ulla

  Jep!

  Veitpä sanat suustani, Ilkka! Just olin kirjoittaa nuo samat sanat. Sillä lisäyksellä, että sain kiinnin ne meidän piirikisanäyttelykuvat. Haen huomenna MH:sta samaan syssyyn ja laitetaan ne paraatipaikalle. Eivät ole ennen omana kokonaisuutena meillä esillä olleetkaan kuin piirinäyttelyn osana.

  Ulla

 4. ilkkak

  Hyvä, että saadaan nuo mukaan Risuharjulle! Tuo tietää sitten varmasti lisää liimaushommia, joten siksikin taas on syytä toivoa, että tosiaankin porukkaa tulisi paikalle! Kiitos!

 5. Tapsa

  Sarja nälän aiheuttamia pakkoliikkeitä eli työ estää osallistumasta pystytykseen. On iltavuoro eli 13 – 21 välinen aika on varattu KYS.lle. Toivottavasti mukaan tulee väkeä. Ja todella hyvä että jaksatte pitää kiinni tuosta selkeimmin ulospäin näkyvästä seuratoiminnasta.

 6. ilkkak

  Kyllä on ollut mahtava idea Ullalta tämä näyttelymme kierrättäminen Akuliinassa ja Risuharjulla. Varmasti vanhukset noissa paikoissa piristyvät uusista virikkeistä, joita näyttelymme heille takuulla tarjoaa. Kovin moni heistä ei paljon pysty enää kulttuuririennoissa liehumaan, joten kun palvelua tarjotaan näin perille asti valmiina, niin homma toimii! Myös henkilökunnalata saimme kauniit kehut palkaksemme!
  Kiitoksia Ulla, kiitoksia Seppo, kiitoksia Pete, oli tosi mukava talkoorupeama meillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *