Studiolla

Moro!

Pistetääns tänne muutamia kuvia mitä ollaan täs viikoilla studiolla saatu aikaan (osa kuvista vielä käsittelemättömiä). Olemme hieman kuvailleet eläimiä ja ihmisiä kuvapankkeihin, tässä jotain kuvia viime viikoilta, kaikenlaista tulee kyllä kuvattua aika kovalla tahdilla, Itsekin joutuu välillä mallintouhuihin näköjään.

Laitellaan aina uutta näkyville kun jtain järkevää saadaan aikaan ..

Yritämme myös laittaa vähän valosetuppeja tänne niin niitäkin voi sitten tsekkailla miten kuvat on tehty. LISÄSIN TUON POKERIKUVAN SETUPIN, jos nyt oikein muistin.

_Antti

poker1poker21lightingsetup_poker1young11young21_mg_8396_edit1_mg_8471_edit1

9 vastausta artikkeliin ”Studiolla

 1. Ilkka Kokkonen

  Tuo riverille panostus toimii hyvin! Ja hilpeä kuva on…tosi hilpeä! Koiralla korissa hieno ilme ja asento! Mutta sitten tuossa pariskuntakuvassa tuo polvi kyllä ihmetyttää!
  Tuo valaisusta informoiminen on tosi hyvä idea, toivottavasti toteutuu! Siitä tulee nimittäin aika laill lisähommaa! Kiitos jo etukäteen!

 2. MjP

  Hiukan Antti setupin muisti väärin, eli päävalona on tuo edessä oleva gridi joka osoittaa kasvoille 45 asteen kulmassa ylhäältä päin. Eli tuota isoa octaboxia ei ollut käytössä tuossa setupissa jos muistan oikein, tuo pikkuboksi oli fillinä kyllä kameran takana.

 3. Antti

  Joo, minäkin mietin ton octan käyttöä, mutta katselin sitten muita kuvia, ja se kyllä näkyi laseissa ainakin osassa kuvista. Olisiko ollut sitten tehot siinä aika pienellä .. no tuonne päin anyways.

  A

 4. Ilkka Kokkonen

  Tällaista valo-oppia lisää, jos vain kehtuu riittää! Loistavaa! Kotonahan ei kellään moisia vehkeitä ole, että homman voisi ohjeiden mukaan toisintaa, mutta silti. Kun tuollainen valokaavio on vieressä, on kiinnostavaa pohtia kuviin syntyneitä valoilmiöitä!
  Kiitoksia, Antti, kiitoksia Mikko!

 5. AnttiL

  Hyviä kuvia. Voisin kuviin ja valoihin puuttumatta ns. ”taiteellisena kommentaattorina” sisällöstä sanoa että kuvan pokerinpelaaja ei jostain syystä vakuuta. Ehkä se on nuo aurinkolasit, hienot lasit sinänsä, mutta että pokeripöydässä ja vielä huppu päässä..ei ei. Ja tuoli väärinpäin edessä?

  Ymmärrän toki sellasen Anti-hero ajattelun, että ihminen joka ei ensi tulkinnan perusteella tunnu olevan oikeassa kontekstissa, osoittautuukin hetken päästä pelimieheksi ja lyö kaikki laudalta.

  Toisaalta mulla ei ole tietoa pokerista tai sen pelaajista, mutta mielikuvissa ammattipelurit on arpisia ja julman näkösiä, rönöttää tuolilla ja juo viskiä, ei koskaan vilkuile korttejaan. Ja ehdottomasti ei peitä silmiään aurinkolaseilla, vaan jakelee katseellaan epävarmuutta pitkin pöytää ja muita pelaajia.

  😉

 6. antti

  Moro!

  Joo, kyllähän tässä haettiin sellaista jenkki pokeri Texas Holdem meininkiä, jossa nuoret heput on aika kovia hakoja tänä päivänä. Pleksit on todella monella päässä ja myös huput, tällähän osa porukasta yrittää piilottaa reaktioita mitä silmistä heijastuu huonojen/hyvien korttien kautta.

  http://images.google.fi/images?hl=fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afi%3Aofficial&um=1&q=phil+laak&btnG=Etsi+kuvia

  Tuota filistä hain mitä yksi tunnetuimmista pokerin pelaajista Phil ”unabomber” Laak aina pokkapöydässä veti ..

 7. AnttiL

  Ok, noo mä olenkin ihan ulkona pokerikuvioista. Nyt ymmärrän habituksen paremmin. Hyviä kuvia ne edelleen on. Tekis mieli joskus tota studiokuvausta itsekin jonkun opastuksella kokeilla.

 8. Ilkka Kokkonen

  Silloin tällöin on tullut TV:stä katseltua noita pokerin pro-kahinoita, ja kyllä siellä on tosi monenkirjavaa porukkaa niin iältään, olemukseltaan kuin varustukseltaankin.
  Itse olen monta kertaa mietiskellyt, että aurinkolasit pitäisi kieltää, ainakin TV-pöydässä. Paljon mielenkiintoisempaa olisi katsoa, että miten kullakin se pokka pitää ilman lasien taakse piiloutumista…no, vähän off topic…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *