4 vastausta artikkeliin ”Toukokuun kuvan äänestys

 1. Ilkka Kokkonen

  Hyvä kehitysaskel kisalle tämä uusi pistelaskusysteemi! Tulosten julkaisussa tällä sivustolla tietenkin myös nuo kolme eniten pisteitä kerännyttä laitettakoon esille pisteineen! Myös äänestäneiden määrän voisi kertoa, eikö vain? Entäs sellainen mahdollisuus, että jos tästä lähtien tämän uuden pistelaskusysteemin mukaan Antti(jos ei ole jo liikaa vaivaa)tilastoisi kullekin kuvaajalle tämän kisakuvistaan saamat pisteet, ja vuoden lopuksi eniten pisteitä saanut olisi sitten VUODEN KUVAAJA seurassamme. Tämä voisi ”pakottaa” osallistumaan vielä paremmin jokaiseen osakilpailuun. Meneekö jo liian kilpailuhenkiseksi – ei minusta! Pitäisikö laittaa pystyyn ”kansanäänestys”ideani toteuttamiseksi/hylkäämiseksi. Tämä tietysti edellytyksellä, että Antti suostuisi pitämään tilastoa!

  Näkee, että porukka on joutunut valvomaan kameroidensa kanssa tässä toukokuun kisassa paria poikkeusta lukuunottamatta. Ja varmaan tämän seikan takia moni luovuttikin tämän kisan. Vaikka tarvitseeko toisaalta aiheen aina helppo ollakaan?

  Uuden kisan aihe on kyllä mielestäni nappiin valittu näin kesän alussa. Osanotto noussee taas yli kymmenen, veikkaan!

 2. Antti K

  Moro!

  täytyy katsoa miten tässä nyt tätä jaksaa kehittää eteenpäin. Ihan hyviä ehdotuksia sinällään. Haluaisin kuitenkin pitää tätä yksinkertaisena vielä kuitenkin, koska täytyy katsoa miten tämä alkaa kehittymään.

  En tiedä onko nyt tätä aihetta nyt sitten tulkittu liian kirjaimellisesti, ja siksi kuvia on vähemmän. ”pimeän tullen” on niin laaja käsite että eihän kuvan nyt tarvitse olla otettu välttämättä ”pimeässä” ja yön pikkutunteina kun muuten sitä pimeyttä sitten ei muka olisi? Minusta kaikki kuvat täyttävät aiheen täysin. Tämähän on ongelmanratkaisua, ja jos liian tarkkaan ryhdytään miettimään, että eihän nyt touko/kesäkuussa tule edes pimeää niin aika hakuteillä ollaan. ”Pimeää” on takulla jossain,ja jos ei muuten niin se ”pimeän tullen”- fiilis on aina jotenkin järjestetävissä.

  Toivottavasti seuraava aihe on nyt sitten ”helpompi” ja kuvia tulee paljon enemmän, näin ainakin toivon. Paljon oli ”nukkuvia” edellisessä aiheessa ..

 3. AnttiK Artikkelin kirjoittaja

  Moro vielä!

  Niin joo, se jäi sanomatta että ne kolme parasta laitan esille ja niiden pisteet. Kyllähän nämä tulokset talteen tänne jää, joten tuota kokonaishommaa voi varsin hyvin miettiä sitten vuoden lopussa.

  Kuvaamisiin,

  A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *