Parit ajankohtaisuudet!

Vuoden alussahan asetin varovaisen tavoitteen, että 40 jäsenen raja menisi rikki ennen vuoden loppua (silloin taisi olla 33 jäsentä). No, nopean myönteisen kehityksen vuoksi tavoitetta piti jo keväällä korjata kymmenellä ylöspäin. Silloin ajattelin, että tämän kanssa tulee jo todella tiukkaa, mutta mitä vielä! Eli viidenkympin raja rikkoutui juhlallisesti jo tänään! Ensi vuoden tavoitteeksi olen asettanut, että olisimme jäsenmäärältä Pohjois-Savon  suurin kameraseura. Tämä tarkoittaisi vielä Sisä-Savon Kameraseuran ohittamista, heillä kuului tällä hetkellä olevan peräti 58 jäsentä. Mielenkiintoista!

Sisä-Savon Kameraseura jatkaa hienoa työtään ja järjestää jälleen nimekkään esiintyjän luontokuvailtaansa 20.11. klo 18.00. Paikalle tulee tällä kertaa Heikki Willamo (aikaisemmat pääesiintyjät ovat olleet Jorma Luhta 2008, Hannu Ahonen 2009 ja Antti Leinonen 2010). Varkaudessahan keväällä kävimme yhdellä autolla Willamon esityksessä, mutta kertaus ei tässä kohtaa haitanne yhtään! Josko Vesannolle saataisiin kaksikin autollista mukaan. Tilaisuushan on maksuton, ja väliajalla saanee entiseen tyyliin kahvitkin. Lähtijät, ilmoittautukaa tähän alle.