3 vastausta artikkeliin ”Varrella virran…

 1. MarkkuU

  Pakkashuuruinen aamutunnelma välittyy viimeisimmistä kuvista. Viimeinen kuva lienee panoraamakoonta useammasta otoksesta. Sulasumu pehmentää maiseman miellyttävästi. Olisikohan koskikarakuvaa saanut jäntevöitettyä rajaamalla vasemman reunan rantarisut kuvan ulkopuolelle kuvaformaatin säilyttäen, vai olisikohan kuvasta tullut sittenkin epätasapainoinen?

 2. VilleM

  Tuota risu pulmaa mietin itsekkin, tosin en siihen osaa sanoa oikein juuta enkä jaata. Rajaamallahan nuo saisi pois, mutta kuvasta voisi tulla epätasapainoinen. Toisaalta se voisi parantaa kuvaa.

  Mitäs muut tuumaa?

 3. Ilkka Kokkonen

  Epämääräinen, epäterävä risukko harvoin tuo kuvanäkymälle lisäarvoa, eli Markun neuvolla kuva jäntevöityy huomattavasti. Sommitelmaan tulisi kikkaa ja koukkua samalla, kaikin puolin siis plussaa seurauksena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *