8 vastausta artikkeliin ”Roopen muistolle

 1. Ilkka Kokkonen

  Itselläni ei ole ollut kotieläimiä, mutta silti on helppoa ymmärtää, että tällaisen uskollisen kumppanin menettäminen on raskasta. Jaksamisia perheeseen!

 2. Tero

  Kiitos kaikille myötäelämisestä.

  Roope oli kuvauksellinen ja antoi mahdollisuuden lukuisien mielenkiintoisten kuvien tallentamiseen mitä erilaisimmissa tilanteissa ja ympäristöissä. Ja olipa Roope useasti niissäkin kuvissa, missä sen ei ollut tarkoitus olla 🙂

  Tämän muistokollaasin tein Google Picasa ver 3. ohjelmistolla.

 3. Tapsa

  Kollaasisi kertoo paljon. Myös sen, että ilmainen kuvankäsittelyohjelma tarjoaa vakavasti otettavan vaihtoehdon kuvankäsittelyyn sille joka ei jaksa tai halua paneutua monipuolisempiin ja vaativampiin ohjelmiin.

  Tapsa

 4. Tero

  Niinpä. Itsekin olisin saanut saman aikaan Photoshopillakin, mutta miksi vaivautua, kun Picasalla sain samat homman hoidettua paljon nopeammin. Lopputulos riittää tämmöiseen harrastelukäyttöön aivan hyvin ja sai keskittyä itse asiaan.

  Uudessa Picasassa voi lisätä kuviin myös tekstiä, mikä on tosi hyvä uusi ominaisuus peruskäyttäjän kannalta. Monien matti meikeläisten kuvat paranevat huimasti Picasan I’m feeling lucky napilla, joka korjaa kuvan värit ym. automaagisesti. Ei toki toimi aina kovin hyvin, mutta useimmiten kuitenkin. Rajaukset, kuvien suoristukset ym. ovat todella intuitiivisia käyttää.

  Oma kuvien hallintani perustuu pitkälti Picasaan ja käytän muita ohjelmia vain tarvittaessa. Esim. kisakuvat käsittelen Photarilla, mutta ”massakuvia” en. Picasassa kuvien exporttaaminen eri kokoihin ja esim. lähettäminen suoraan Gmail-rajapinnan kautta sähköpostilla ei voisi olla enää juuri helpompaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *