Itäsuomen pojat Tukholmassa

Veneenveistäjä-opintoihin Ingmanilla kuului tutustumismatka Tukholmassa sijaitsevaan veneenveistokouluun. Oli upea rakennus ja mukavia ihmisiä. Tyttöjä oli opissa paljon enemmän kuin meillä.

Vanhat ja hyväksi havaitut työtavat olivat kunniassaan. Tässä kuvassa olen yrittänyt hieman tavoittaa reissumme tunnelmia.

3 vastausta artikkeliin ”Itäsuomen pojat Tukholmassa

 1. Antti K

  Moi!

  Todella mielenkiintoinen kuva, tässä on jotain maalauksenomaista piirrettä. Sävyt todella hienot ja tilannekin on taltioitu todella hyvin. Seinällä olevat taulut / kuvat antavat hyvin vihjeitä mitä tässä oikein värkätään.

  A

 2. tapsa

  Tuota maalauksenomaisuutta olen aika-ajoin koettanut tavoitella kuviini. Vaihtelevalla menestyksellä. Tekniikka on overlay-layer + gausian blur-layer + burn- ja dodge työkalut. Tuolla PSP-puolella eräs taitava kuvantekijä kutsui sitä kuvan ”ihannoimiseksi”. Tosin siinä tehtiin paljon muutakin että saatiin kuvaan hehkuvat ja pastellimaiset värit. Tämän kuvan ongelma on oikeassa laidassa istuvan naisen pylly. Se painaa niin paljon että kuva uhkaa keikahtaa oikealle kantilleen:)

  Tapsa

 3. Raija

  Tapsa said:
  Se painaa niin paljon että kuva uhkaa keikahtaa oikealle kantilleen:)

  Siinä kohtaa on varmaankin soutajan paikka ja se mallina siinä istuu, että rakentakaapa pojat mulle tähän vene ympärille.

  Hellät värit kuvassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *