Pöllöretki Nilsiään!

Kuvankatselussa olikin puhetta, että olisi tarkoitus lähteä ensi viikonloppuna (16.2 tai 17.2 riippuen kelistä) olisi tarkoitus lähteä kuvaamaan lapinpöllöjä Nilsiään. Lähtöaikaa ei ole vielä päätetty, mutta varmaankin siinä jossain puolenpäivän maissa.

Ketäs olisi kiinnostuneita, kuvankatselussa ilmoittautuneiden lisäksi ja mitenkäs järjestetään kyydit?

-Ville

7 vastausta artikkeliin ”Pöllöretki Nilsiään!

 1. Tommi Prami

  Jep, ainakin lauantaina onnistuu mulla, jos ei ole tarkotus kovin pitkää reissua heittää…

  Joku guru vois heittää muutaman vinkin mitä kantsii olla matkassa…

  -Tee-

 2. Tero Pelkonen

  Kameravarusteiden lisäksi: Kiikarit, evästä, juomista, lämmintä vaatetta kelin mukaisesti, lumikengät, nenäliina, jalkorätit, täyspakkaus, alumiinitikkaat… Eivaiskaan. Kiikarit on hyvä olla, evästä kulutuksen mukaan. Nyt vähän mainosta tähän, vaikken yleensä tälläistä harrasta. Eväitä ei tarvitse ottaa mukaan, jos käytte paikallisessa, siinä ihan lähellä olevaa kyläkaupassa. Siinä voi käydä kahvilla sekä ostaa vaikka piirakoita ja pyytää myyjää niitä lämmittämään.

 3. VilleM

  Eli siis lähtöaika on lauantaina klo 11 siilinjärven linja-autoasemalta.

  Mika: harmi ettet pääse. Mutta varmaankin käyn iseamman kerran tänä talvena siellä. Teretulemas! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *