Vuoden luontokuva

http://www.nelonen.fi/uutiset/uutinen.asp?cat=1&d=43498

En tiedä mitä muut tästä on, mutta jostain syystä taso on mennyt jonkin verran alaspäin. Ehkä tässä halutaan myös viestittää tätä ”sanomaa” ja ilmastonmuutosta jne.mutta kyllä parempiakin luontokuvia olen nähnyt, esim. Ilkalla. Ilkka nappaappas ensi vuonna pokaali kisasta!

Muutaman kategorian voittajat on kyllä todella makeita, olisi noista muista kuvista löytynyt mielestäni parempikin kuin tuo nykyinen voittaja.

2 vastausta artikkeliin ”Vuoden luontokuva

  1. Ilkka Kokkonen

    Millainen erikoisraati lie ollut asialla nyt, mutta olenpa aika lailla samoilla linjoilla kanssasi, Antti. Ei tee taso minuunkaan suurta vaikutusta, ja näin aika lailla kautta linjan! Mutta kannustanee ensi vuonna paljon uusia yrittäjiä mukaan, kun näkevät, että voittokuvan ottaminen ei vaadi välttämättä juuri minkäänlaista teknistä osaamista!
    Ja kiitoksia kohteliaisuudesta, Antti! Saapas näkee, mitä kenkä tekee ensi vuonna…

  2. Antti

    Tähän vielä lisäten, että ensi vuonna SiiKalaiset muutkin mukaan kisaan, sen verran hyviä kuvia on kyllä tämän seuran jäsenillä, piirikilpailun satokin sen jo näytti. Siellä on todella hyviä kategorioita erilaisille kuville .. joten ensi vuoteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *