85mm 1.2L

Tässäpä olen testaillut Ilkan 85mm 1.2L linssiä ja miettinyt josko moisen ostaisi Ilkalta pois. Tässä muutamia testejä tältä päivältä kun kuvailin meidän varsanpuolikasta ja tuttujen koiraa ja kaneja todella vähässä valossa sisätiloissa. Hyvin tuntuu mötikkä toimivan, vaikka kyllä hieman nopeampi saisi olla tarkentamaan. Todella tarkka linssi kyllä jo heti 1.2 asti.

Itseltäni joutaa myyntiin tässä nyt 50mm f1.4 linssi, joka kroppikennolle olisi aika passeli linssi jos joku moista sattuu tarvitsemaan. Valovoimaa riittää siinäkin kyllä pahoihin paikkoihin. Itselleni täydelle kennolle se on liian laajakantti..

Katsellaan vielä jokunen kuvaussessio ennenkuin päätän otanko Ilkalta tuon vai kuinka tehdään ..

pukkipirkkokanitliitu

Yksi vastaus artikkeliin ”85mm 1.2L

  1. Ilkka Kokkonen

    No niin, tuossa koirapotretissa näkyy lasin erottelukykyä, ensinnäkin kohteen piirtämisessä ja toiseksi taustasta erottelussa. Millaisia muotokuvia sopivasti ampuen terriereistä vielä näemmekään! Ja tulevista hääkeikoista etenkin…jos…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *