OLEMME MUUTTANEET!

Siikan nettisivut siirtyivät nyt uuteen, omaan osoitteeseen:

https://www.siikary.fi

Jos menet linkkien/kirjanmerkkien kautta vanhaan osoitteeseen, niin sinut siirretään automaattisesti uuteen. Muutoin kannattaa alkaa käyttämään tuota uutta osoitetta. Vanhat käyttäjätunnukset toimivat edelleen.

Muutamia pikkujuttuja on vielä kesken, mutta päivitetään sisältöä tässä lähiaikoina.

Siikan konehuoneesta, Jarkko ja Antti

6 vastausta artikkeliin ”OLEMME MUUTTANEET!

 1. jiitee Artikkelin kirjoittaja

  Viestejä siirrettiin uuteen osoitteeseen ~800kpl ja kommentteja reilut 3000. Ahkeria kirjoittajia täällä on ollut!

  Kuvia siirtyi pari tuhatta kappaletta (+sivulla näkyvät pikkukuvat joita on toiset 2000). Näitä kuvia siirrettiinkin sitten trukeilla ja kuorma-autoilla, oli nimittäin jonniin verran melekosen isoja tiedostoja mukana.

  Muistakaahan pienentää kuvanne ennen lähetystä! Se 700px sääntö pidemmälle sivulle on ihan hyvä asia. Leveiden rajauksien ja panoraamojen kanssa voi tietysti vähän joustaa. Pienensin tuolta hakemistoista parisataa suurinta tilansyöppöä inhimillisempiin mittoihin.

 2. Ilkka Kokkonen

  Mainiota, loistavaa, upeeta, fantastista, hekumallista…
  Kiitoksia kovasti Antti, kiitoksia kovasti, Jarkko! Tästä on hyvä jatkaa!

  Tuossa sivun alareunassa vasemmalla ei näy nyt niitä vaihtuvia kuvia. Onko se mennyttä uudessa systeemissä, vai olisiko viriteltävissä? Minä ainakin tykkäsin siitä!

 3. jiitee Artikkelin kirjoittaja

  Siirron myötä useita taustalla olevia ohjelmia päivittyi uudempiin. Kaikki versiot kun eivät toimi luotettavasti yhteen niin näitä joutuu asentelemaan uusiksi jälkikäteen.

  Myöskin se vasemmalla oleva kuvia vaihtava juttu kuuluu samaan sarjaan. Asennetaan sekin mahdollisuuksien mukaan uusiksi lähiaikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *