Kuvaustehtävä kuvankatseluun (su.13.2.klo 17)!

Tapsan kanssa postailtiin, että jokahenkilön fotokurssin jatkoksi voitaisiin laittaa kiinnostuneille kuvaustehtäviä, joita sitten purettaisiin kuvankatseluilloissa. Otetaanpa tämä heti käytäntöön. Kun jo parissa säikeessä on pohdittu syväterävyyden ja hämärän hallintaa ison aukon avulla, niin otetaanpa tämän kerran tehtäväksi siis ”ISON AUKON KÄYTTÖ”. Ja otetaan rinnalle myös ”ISON HERKKYYSASETUKSEN KÄYTTÖ”, kun monestihan näiden käyttötarpeet yhdistyvät. Ja lisäksi näillä konsteilla tietysti voidaan pyrkiä hallitsemaan liikettä (siis liikkeen pysäyttäminen).

Tehtävänä siis: a) syväterävyyden, b) hämäryyden, c) liikkeen hallinta ison aukon ja/tai ison herkkyyden avulla. Ja tuloksia harjotteista puretaan katsellen ja keskustellen ensi sunnuntaina Ahmon koululla klo 17.00 alkaen. Tulisikohan nyt sitten jo uusi ennätys kuvankatseluosallistumisessa…toivotaan!