Kuvauksellinen ruskaretki Tiilikan kansallispuistoon on 17.9.2011.

Kuvauksellinen ruskaretki Tiilikan kansallispuistoon on 17.9.2011. Olen varannut Uiton kämpän la-su (klo 14-12) tukikohdaksi. Osallistumiskutsun olen lähettänyt myös muille kameraseuroille, ja Iisalmesta on jo pari alustavaa ilmoittautumistakin. Vakaa pyrkimys onkin, että tänä syksynä tätä retkeä ei peruta! Ilkka

Nostan tuo otsikon esille ettei katoa mielestä. Omalta kohdaltani kävi harmillisesti niin että pääsen vain lauantaina, sunnuntaina on aamuvuoro. Lauantai-aamuna kyytiini mahtuu kolme kuvaajaa ja jos ken haluaa lauantaina palata niin paluukyyti lähtee auringon laskiessa.

Tapsa

3 vastausta artikkeliin ”Kuvauksellinen ruskaretki Tiilikan kansallispuistoon on 17.9.2011.

 1. MjP

  Minä olen myös tulossa. En ole vielä varma tulenko ko. paikkaan suoraan mökkeilemästä vaiko siilistä. Jos tulen siilistä niin tällöin kyydissä pääsee.

  Kaikki vaan joukolla nyt mukaan. Aamu oli viime kerralla todella hieno usvineen ja sumuineen. Paikanpäällä on siis hyvä sauna, veneet käytettävissä (tai ainaskin viimeksi oli) ja majoitustilaa reilusti, joten hyvät oltavat on tuvalla. Mökissä taisi olla tilaa parille kymmennelle hengelle ja patjat löytyi sängyistä. Viimeksi oli pari astetta lämmintä yöllä joten makuupussi oli oiva kapistus olla mukana.

 2. J-P Korpi-Vartiainen

  Moikka,

  olen lähdössä Tiilikkaan Päivärannasta Kuopiosta. Kimppakyyti kiinnostaisi.

  Jos haluat mukaan kyytijärjestelyihin, meilaa jpkorpi(at)gmail.com, niin sovitaan järjestelyistä.

  Kestävän kehityksen terkuin

  Jukka-Pekka
  GSM 044 590 0314

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *